Sistemul de management – Neacsu & Asociatii SCA
Aplicatia Web

Inspiratia ne-a venit din procedura civila a litigiilor in instanta.

Strategiile Lean si Six Sigma, utilizate impreuna, ne-au ajutat la obtinerea unor proceduri stabile, capabile sa livreze servicii de calitate, intr-un timp cat mai scurt si, binenteles, pentru un onorariu scazut.

In timp ce strategia Lean se concentreaza pe eliminarea pierderilor din procedurile de lucru si reducerea timpului de realizare a serviciului de asistenta juridica, strategia Six Sigma se concentreaza pe anticiparea sarcinilor si reducerea variatiei din procedurile conduse de catre societatea noastra.

Urmarim sarcinile si termenele de executare a acestora, pe tot parcursul executarii lucrarii, in functie de tipul acesteia, de actele de procedura necesar a fi efectuate si de termenele legale sau judecatoresti primite.

Prin intermediul aplicatiei proprii, in care introducem tipurile de date esentiale despre lucrari, putem controla, in orice moment, starea oricareia dintre ele.

Suntem in masura sa conducem astfel un numar foarte mare de lucrari si de dosare de instanta, in Bucuresti dar si in intreaga tara, cu ajutorul colegilor nostri.

Acelasi sistem ne permite sa anticipam costurile judiciare pe o perioada mai lunga de timp, reducand partenerilor nostri riscul cheltuielilor legale.

OPEN LAW. MAI APROAPE DE CAZUL TAU!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search