Reglementare si conformitate – Neacsu & Asociatii SCA
Image1

Un audit juridic al afacerii tale iti va arata cum ai construit-o pe structura raspunderii contractuale si pe lege, fie ca ai definit scopuri cu asociatul tau, ai dat incredere administratorilor tai, ti-ai pretuit colaboratorii, ai trecut la desfasurarea propriu-zisa a activitatii tale de productie sau de servicii ori ai evaluat calitatea si seriozitatea furnizorilor tai.

Trecerea de la reglementarea bazata pe reguli la supervizarea bazata pe riscuri impune ca analiza legala a activitatii tale sa se faca activ, din perspectiva riscurilor operationale generate de aceasta activitate, a evenimentelor produse pe parcursul ei.

Modul nostru de abordare a conformitatii afacerii tale porneste de la cunoasterea perfecta a modului tau de lucru si de la determinarea situatiilor generatoare de risc iar rezultatul sau poate sa fie inclusiv elaborarea unui plan de management al riscului juridic.

 

Articole relevante:

RCA in rate. Protectia consumatorului de asigurari
Protectia consumatorului de asigurari poate ucide libertatea contractuala? Plata primei de asigurare RCA in rate este un exemplu despre ce se intampla cand lucrurile se fac in graba si protectia
Read more.

 

Neacsu si asociatii MAI APROAPE DE CAZUL TAU!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search