Despre noi

Lucrăm întotdeauna în tandem: un avocat coordonator și un avocat titular al fiecărei lucrări.

CINE SUNTEM?

Neacșu & Asociații este o societate de avocați cu peste 20 ani de experiență în avocatura de litigii, mai ales în cele de asigurări, și mii de cauze complexe soluționate în favoarea clienților noștri.

Avocații noștri dețin o înțelegere de finețe a domeniului asigurărilor, prin combinarea cunoștințelor de distribuție de asigurări cu cele specifice fiecărui contract de asigurare.

În materia distribuției de asigurări și în special cea a Legii RCA și Normei RCA am participat activ și substanțial la:

  • Elaborare de proceduri de instrumentare a daunelor, proceduri GDPR, soluționare și primire petiții, distribuție prin mijloace electronice de comercializare.
  • Dezbateri legislative de modificare a legislației distribuției de asigurări și a celei RCA organizate de UNSAR, ASF, Ministerul Finanțelor și Parlamentul României.
  • Activitatea de soluționare a petițiilor, inclusiv prin întâlniri în cadrul ASF.
  • Elaborarea de puncte de vedere transmise Consiliului Concurenței .

Misiune și valori

Suntem o societate de avocați inovatoare, creatoare și deținătoare a propriei tehnologii, a cărei misiune este transparența față de client a deciziei juridice și integrarea în sistemul de management al riscului al clientului.

Ne inspirăm din procedura civilă a litigiilor în instanță și folosim strategii de business process management ca Lean și Six Sigma pentru a elimina orice pierderi și variații în procedurile noastre de lucru și pentru a livra clienților noștri servicii juridice de calitate, în timp scurt și pentru un onorariu scăzut.

Viziunea noastră este ca, prin experiența și cunoștințele variate și profunde în materia asigurărilor, să fim recunoscuți ca fiind cea mai bună societate de avocați din România în dreptul asigurărilor.

Daniela Neacșu

Managing Partner

Mihai Neacsu

Managing Partner

Claudia Dobroslav

Senior Associate

Daria Cojan

Senior Associate

Mihaela Baltateanu

Senior Associate

Claudiu Pantazi

Senior Counsel

Ioana Josan

Senior Counsel

Ruxandra Maciuceanu

Senior Counsel

Cezara Serban

Senior Counsel

Liliana Enache

Senior Counsel

Mirela Enache

Senior Counsel

Anca Musat

Associate

Cristina Coarna

Associate

Daniela Dinu

Associate

Raluca Harasemiuc

Associate