Inovație

Avocați cu centură neagră în Lean Six Sigma și aplicație web

Inspirați din procedura civilă a litigiilor în instanță, folosim strategiile Lean și Six Sigma pentru a elimina orice pierderi și variații în procedurile noastre de lucru și pentru a livra servicii juridice de calitate, în timp scurt și pentru un onorariu scăzut.

Prin aplicația web proprie, noi și clienții noștri controlăm, în orice moment, stadiul oricărei lucrări și avem acces nelimitat la informațiile legate de acestea.

Sarcinile individuale și termenele lor de executare sunt anticipate și urmărite pe tot parcursul lucrării, fie consultanță fie litigiu, în funcție de actele de procedură necesare și de termenele legale sau judecătorești primite.

Aplicația furnizează rapoarte statistice privind lucrările înregistrate, în funcție de criteriile dorite, precum și rapoarte privind sarcinile, modul și termenele lor de executare.

Având informații relevante și complete, clientul este ferit de riscul operațional al externalizării către noi a lucrărilor sale juridice.

inovatie2

Prin aplicația web a societatii, noi și clienții noștri controlăm, în orice moment,stadiul oricărei lucrări juridice, fie litigiu, fie consultanta, și avem acces nelimitat lainformațiile legate de acestea.

Aplicația furnizează clientului, în format xls, în funcție de criteriile dorite, rapoartedespre lucrările și sarcinile înregistrate, termenele și modul lor de executare.În cazul în care clientul deține o aplicație proprie de gestiune, această se poateconecta la aplicația noastră printr-o aplicație de interfață.