Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Asigurarea transporturilor

Societatea noastră oferă servicii juridice de înaltă calitate în acest domeniu complex și dinamic. Suntem o echipă dedicată și experimentată de avocați, pregătiți să vă susțină în toate aspectele legale legate de transporturi, indiferent dacă sunteți o companie de transport rutier, feroviar, maritim sau aerian, un broker sau un furnizor de servicii logistice, vă putem ajuta în toate aspectele legale.

Ne ocupăm de reglementări și conformitate, oferindu-vă consultanță în privința cerințelor legislative, licențelor și autorizațiilor necesare. Vă ajutăm să elaborați și să negociați contracte comerciale solide, asigurându-ne că interesele dumneavoastră sunt protejate în toate acordurile.

Dacă apare o dispută sau un litigiu legat de transporturile dumneavoastră, suntem pregătiți să vă reprezentăm în fața instanțelor de judecată sau a altor organisme de soluționare a litigiilor. Ne angajăm să obținem rezultate favorabile și să vă protejăm drepturile și interesele.

Pe lângă acestea, vă putem oferi consultanță în domeniul asigurărilor pentru transporturi și vă ajutăm să gestionați cazurile de daune sau răspundere. Colaborăm cu asigurători și experți în domeniu pentru a vă asigura că sunteți protejat în situații neprevăzute.

Echipa noastră este mereu la curent cu ultimele tendințe și schimbări legislative. Vă oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice, având în vedere atât aspectele juridice, cât și obiectivele de afaceri.

    Completează formularul de mai jos și vei primi toate informațiile necesare.