Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Societăți Comerciale

Începând cu decizia de înființare a unei societăți comerciale, continuând cu modificarea aspectelor ce țin de desfășurarea curentă și legală a activității economice și culminând cu dizolvarea voluntară a societății comerciale, vă suntem alături pentru fiecare dintre aceste etape importante din existența oricărei societăți.

De asemenea, le suntem alături clienților noștri în relația cu autoritățile publice din țară și din străinătate, oferindu-le consultanța de care au nevoie pentru a activa în legalitate și a fi mereu la punct cu modificările legislative care privesc societățile date.

Ne recomandă buna pregătire profesională, experiența de ani de zile și resursele de lucru moderne, bazate inclusiv pe accesul la portalul RECOM, aspect care ne permite să rezolvăm în timp optim și eficient orice cereri de competența Oficiului Registrului Comerțului, de pe lângă orice tribunal din toată țara. Practica în acest domeniu ne regăsește activi pe ambele paliere ale activității profesionale a societății noastre: consultanță și litigii.

    Completează formularul de mai jos și vei primi toate informațiile necesare.