Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Brokeraj Asigurări

Scopul nostru este să folosim întreagă noastră experiență dobândită până acum în lucrul cu brokerii de asigurări și să devenim o resursă sigură și serioasă, permanent actualizată, de informații și de soluții juridice pentru clienții noștri brokeri de asigurări.

Am asimilat cunoștințele despre reglementările europene ce urmează să între în vigoare în România în 2018, distribuția de asigurări, cu componentă ei esențială legată de protecția consumatorului, și protecția datelor cu caracter personal, și suntem pregătiți să elaborăm cadrul intern al asimilării acestora și de către brokeri.

Implementarea directivei europene privind intermedierea în asigurări va Impune o concurență echitabilă, loială, între asigurători și brokeri, tratați imparțial că distribuitori de asigurări.

Normele privind protecția consumatorilor vor întări legătură care este de esență activității lor, mandatul asiguratului, mandat prea mult neglijat.

Brokerii sunt gestionarii acestei puteri ascunse, deținută de către clienții lor, niciodată exersată dar nou provocată. Brokerii vor capătă din Directiva IDD instrumentele necesare gestionării acestei puteri, nevoiți fiind să se formeze profesional într-un nou spirit, al distribuției cu consultanță și al evitării vânzărilor inadecvate.

Ne interesează în egală măsură comerțul electronic al asigurărilor și oportunitățile pentru brokeri ale fenomenului digitalizarii industriei de asigurări.

Suntem deci conștienți de provocările cărora trebuie să le răspundă brokerii de asigurări în viitorul apropiat și suntem în măsură să le stăm alături pe întreagă durata a schimbărilor majore și necesare ale modelului lor de afaceri în brokerajul de asigurări.