Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Asigurări

Stim distributie de asigurari, dar si RCA. In ce priveste litigiile de asigurari, stim ce inseamna riscul juridic, riscul tehnic de deviatie, cel al cheltuielilor legale sau cel al contractului.

Furnizam informații privind sursele litigiilor, monitorizam propria jurisprudența a asiguratorului, anticipam cheltuielile pe o perioadă mai lungă de timp.

Contribuim la diminuarea riscului reputational, prin scutirea de procese inutile și recomandarea de reguli de comunicare, de administrare și soluționare a petițiilor.

Riscul de subscriere poate fi redus si el prin furnizarea de informatii relevante privind motivele apariției litigiilor, ale solutiilor instanțelor ori ale inversării acestor solutii.

Modul nostru de organizare raspunde perfect nevoilor unui asigurator legate de managementul riscurilor operationale in legatura cu activitatea juridica externalizata.

Lucrand cu noi, asiguratorul va putea supraveghea eficient activitatea de reprezentare juridica in instante, primind chiar de la noi instrumentele de monitorizare si raportare.