Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Neacșu & Asociații

Scopul nostru este sa folosim intreaga noastra experienta dobandita pana acum in lucrul cu brokerii de asigurari si sa devenim o resursa sigura si serioasa, permanent actualizata, de informatii si de solutii juridice pentru clientii nostri brokeri de asigurari.

Am asimilat cunostintele despre reglementarile europene ce urmeaza sa intre in vigoare in Romania in 2018, distributia de asigurari, cu componenta ei esentiala legata de protectia consumatorului, si protectia datelor cu caracter personal, si suntem pregatiti sa elaboram cadrul intern al asimilarii acestora si de catre brokeri.

Implementarea directivei europene privind intermedierea in asigurari va Impune o concurenta echitabila, loiala, intre asiguratori si brokeri, tratati impartial ca distribuitori de asigurari.

Normele privind protectia consumatorilor vor intari legatura care este de esenta activitatii lor, mandatul asiguratului, mandat prea mult neglijat. Brokerii sunt gestionarii acestei puteri ascunse, detinuta de catre clientii lor, niciodata exersata dar nou provocata.

Brokerii vor capata din Directiva IDD instrumentele necesare gestionarii acestei puteri, nevoiti fiind sa se formeze profesional intr-un nou spirit, al distributiei cu consultanta si al evitarii vanzarilor inadecvate.

Ne intereseaza in egala masura comertul electronic al asigurarilor si oportunitatile pentru brokeri ale fenomenului digitalizarii industriei de asigurari.

Suntem deci constienti de provocarile carora trebuie sa le raspunda brokerii de asigurari in viitorul apropiat si suntem in masura sa le stam alaturi pe intreaga durata a schimbarilor majore si necesare ale modelului lor de afaceri in brokerajul de asigurari.