Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Drept medical

Dreptul Medical reprezintă o ramură complexă a dreptului care se concentrează pe aspectele juridice și reglementările specifice din industria medicală. Înțelegem că medicii și spitalele se confruntă cu o multitudine de provocări juridice și că trebuie să se concentreze pe asigurarea îngrijirii pacienților, de aceea suntem aici pentru a le oferi suportul și asistența juridică de care au nevoie.

Serviciile noastre acoperă o gamă vastă de aspecte juridice legate de dreptul medical, de la înființarea cabinetelor medicale și negocierea contractelor de angajare, până la protejarea drepturilor profesionale și rezolvarea disputelor disciplinare, oferind consultanță juridică personalizată pentru a asigura conformitatea cu legile și reglementările relevante.

Ne ocupăm de elaborarea și negocierea contractelor de servicii medicale și a acordurilor de colaborare intre instituții medicale.

De asemenea, oferim asistență juridică în domeniul asigurărilor medicale, asigurându-ne că interesele medicilor și ale spitalelor sunt protejate în cadrul acestor contracte.

Avem experiență în reprezentarea in instantele de judecata a medicilor și a spitalelor în cazuri de responsabilitate profesională și malpraxis.

Lucrăm împreună cu experți medicali pentru a investiga și a evalua cazurile, pentru a oferi apărare în fața acuzațiilor de neglijență medicală și pentru a obține rezultate favorabile pentru clienții noștri.

Dat fiind faptul că industria medicală este supusă unui cadru legal strict, oferim consultanță în privința reglementărilor și conformității legale, asigurându-ne că medicii și spitalele respectă toate cerințele legale, inclusiv protecția datelor cu caracter personal, etica medicală și standardele profesionale.

    Completează formularul de mai jos și vei primi toate informațiile necesare.