Contactează-ne

office@neacsu.com

 

Neacșu&Avocații

str. Turturelelor, nr. 48, et. 3
Bucuresti, Romania
0741.25.45.20

Back to top

Imobiliare

Întrucât tranzacțiile imobiliare și problemele legate de proprietate pot fi delicate și complexe, suntem aici pentru a vă ghida și proteja interesele în acest domeniu.

Vă putem asista în achiziționarea, vânzarea sau închirierea proprietăților imobiliare, indiferent dacă sunteți un investitor, o persoană fizică sau o companie.

Ne ocupăm de pregătirea și negocierea contractelor, verificarea titlurilor de proprietate, analiza riscurilor și a documentelor relevante pentru a asigura o tranzacție imobiliară sigură și conformă cu legea.

Vă putem asista în analizarea și interpretarea polițelor de asigurare pentru proprietățile imobiliare. Verificăm clauzele și condițiile contractuale, acoperirea asigurării și restricțiile aplicabile, pentru a vă asigura că sunteți adecvat protejat și că sunteți pe deplin conștient de drepturile și obligațiile dvs. în ceea ce privește asigurarea proprietății imobiliare.

Lucrăm cu dezvoltatori imobiliari și investitori pe care ii asistam în procesul de dezvoltare a proprietăților imobiliare, de la evaluarea prealabilă și obținerea autorizațiilor necesare, până la elaborarea contractelor de construcție și a celor de vanzare.

Oferim asistență juridică si repezentare în rezolvarea disputelor și litigiilor legate de dreptul imobiliar, inclusiv cele legate de asigurari.

Nu în ultimul rând, acordăm asistență juridică proprietarilor și chiriașilor în ceea ce privește închirierea de proprietăți, inclusiv negocierea contractelor de închiriere, rezolvarea disputelor legate de chirii, recuperarea de datorii și rezilierea contractelor.

    Completează formularul de mai jos și vei primi toate informațiile necesare.