Recuperare Creanțe

Îți vom recomandă întotdeauna cea mai potrivită procedura de recuperare a creanțelor tale împotriva debitorilor din toată țară. Ne vom asigura că vei avea costuri minime, predictibile, atât cu onorariile cât și cu taxele, pentru a obține un titlu executoriu și pentru a-l pune apoi în executare.

Totul începe cu procedura amiabilă a concilierii și continuă cu rimiterea în judecată a debitorului și cu executarea silită a acestuia, pentru care beneficiem de colaborarea cu avocați de litigii și executori experimentați din întreagă țară.

Vom fi transparenți, că să poți externaliza cu încredere activitatea de recuperare a creanțelor, controlând în permanentă stadiul proceselor și executărilor silite prin intermediul aplicației noastre!

Află în funcție de probele deținute împotriva debitorului tău, procedura de urmat și costurile ei

Certificatul medical de stare de urgenta Covid-19

În contextul creat de pandemia COVID19, in continuarea initiativei noastre de acordare de consultanta juridica gratuita antreprenorilor pentru intelegerea efectelor starii de u genta, ne concentrăm atenția asupra procedurii de obtinere a certificatului de stare de urgenta prevazut de articolul 12 din Decretul de instituire a stării de urgență.  Conform

Citeste Mai Mult